#

119

Greentest mini ECO eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest mini ECO identifikon nivelin e nitrateve ne 60 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit.Per me teper, Greentest mini ECO dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest mini ECO arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.

Porosit Greentest
+355696055055

Pershkrim i pajisjes

  • E lehte dhe portabel. Peshon vetem 30 gram
  • E shpejte dhe e sakte. Rezultati vetem ne 3 sekonda
  • 90% saktesi
  • Lidhet lehte me pajisjet smart me ane te bluetooth
  • Aplikacion ne Android, ios, Windows phone, shume i thjeshte ne perdorim
  • Sonde e dyfishte per te arritur saktesi te larte ne testimin e fortesis se ujit
  • Matesi radioaktiviteti. E afte per te matur radioaktivitetin ne objekte dhe ambientin rrethues
  • Bateri jetegjate. Pajisja ka konsum energjie ekonomik e cila lejon perdorim e pajisjes deri ne 3 ore pa e karikuar. Bateria eshte e rikarikueshme me ane te nje kabulli USB
  • Mundesi qe te shperndani rezultatin e skanimit te ushqimeve ne rrjetet sociale.
  • Ofrohet ne ngjyren e bardhe.

Produkte te ngjashme

Porosisni produktin Greentest prej distributorit zyrtar te Amnez ne Shqiperi, FAVE Shpk. Mund te zgjidhni mes produkteve me cmim te arsyeshem dhe produkte me vecori te shumta. Cdo produkt garanton cilesin e testimit te ushqimit, i cili pasqyrohet nga 24 certifikata qe ky produkt ka

#

149

Greentest ECO 5 + Fish eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest ECO 5 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit si dhe peshkun.Per me teper, Greentest ECO 5 dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest ECO 5 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.

#

179

Greentest eco 6 eshte nje pajisje dixhitale per te testuar nivelin e nitrateve ne perimet,frutat dhe mishin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, pajisja inovative Greentest eco 6 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit. Greentest eco 6 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj eshte i sigurt per tu konsumuar.