#

179

Greentest eco 6 eshte nje pajisje dixhitale per te testuar nivelin e nitrateve ne perimet,frutat dhe mishin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, pajisja inovative Greentest eco 6 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit. Greentest eco 6 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj eshte i sigurt per tu konsumuar.

Porosit Greentest
+355696055055

Pershkrim i pajisjes

  • Portabel, kompakte dhe e lehte: Greentest Eco 6 është ndërtuar me konceptin për të qënë praktike. Pajisja është e vogël dhe mund të mbahet në xhep ose në çantë duke ju ndjekur kudo.
  • E lehtë në përdorim: Greentest Eco 6 është i pajisur me nje ekran me ngjyra dhe nje menu shume te lehtë në përdorim. Pajisja zotëron një aplikacion unik i cili arrin të masë kualitetin e ushqimeve që ju konsumoni si dhe radioaktivitetin në ambientin që ju rrethon.
  • Transmetimi: Rezultati i matjes transmetohet në ekranin e pajisjes dhe në aplikacionin Greentest në Appstore dhe Play Store në telefonin tuaj me anë të lidhjes Bluetooth.
  • Rezultat i saktë dhe i shpejtë: Greentest Eco 6 teston nivelin e nitratit vetëm në 3 sekonda me një shkallë gabimi më të vogël se 10%. Në më pak se 10 sekonda Greentest eco 6 arrin te japi nje rezultat te sakte per radioaktivitetin e ambientit rrethues.
  • Testimi bëhet në 2 sonda Sonda dyfishe vendoset lehtë në fruta, perime, mish dhe peshk për të matur nivelin e nitrateve duke shkaktuar nje dëm minimal në ushqimin tuaj. Nga ana tjeter mbani sondat pa levizur nën ujë për të testuar fortësine e ujit duke përcaktuar kualitetin dhe sigurine e ujit që ju konsumoni.
  • Gjurmues radioaktiviteti Greentest Eco 6 përfshin brënda pajisjes nje tub inovativ te quajtur 'Geiger-Müller' duke lejuar pajisjen të përcaktoj saktësisht nivelin e ekspozimit radioaktiv ne ambientin që ju ndodheni.
  • Bateri jetegjate Bateria e rikarikueshme 720mAh litiumi siguron deri ne 20 orë përdorimi. Kjo bateri mund të karikohet lehtë me një fish USB-je e cila vjen bashke me pajisjen.
  • Dizajn modern Pajisja ofrohet në ngjyrë të bardhe i mbuluar nga një material lehtesisht i pastrueshëm. Greentest Eco 6, jo vetem që ka nje dizajn modern dhe profesional por eshte gjithashtu shume praktik në përdorimin ditor.

Produkte te ngjashme

Porosisni produktin Greentest prej distributorit zyrtar te Amnez ne Shqiperi, FAVE Shpk. Mund te zgjidhni mes produkteve me cmim te arsyeshem dhe produkte me vecori te shumta. Cdo produkt garanton cilesin e testimit te ushqimit, i cili pasqyrohet nga 24 certifikata qe ky produkt ka

#

149

Greentest ECO 5 + Fish eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest ECO 5 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit si dhe peshkun.Per me teper, Greentest ECO 5 dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest ECO 5 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.

#

119

Greentest mini ECO eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest mini ECO identifikon nivelin e nitrateve ne 60 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit.Per me teper, Greentest mini ECO dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest mini ECO arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.