#

99

Greentest 2 eshte nje pajisje dixhitale per te testuar nivelin e nitrateve ne perimet,frutat dhe mishin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, pajisja inovative Greentest 2 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit. Greentest 2 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj eshte i sigurt per tu konsumuar.

Porosit Greentest
+355695237774

Pershkrim i pajisjes

  • Portabel, kompakte dhe e lehte: Greentest 2 eshte ndertuar me konceptin per te qene praktike. Pajisja kompakte dhe e lehte eshte e vogel dhe mund te mbahet ne xhep ose ne cante duke ju ndjekur kudo.
  • E lehte ne perdorim: Greentest 2 eshte i pajisur me nje ekran me ngjyra dhe nje menu shume te lehte ne perdorim. Pajisja zoteron nje aplikacion unik i cili arrin te masi cilesin e ushqimeve qe ju konsumoni.
  • Rezultat i sakte dhe i shpejte: Greentest ECO 5 teston nivelin e nitratit vetem ne 3 sekonda me nje nivel gabimi me te vogel se 10%.
  • Nje sonde testimi Sonda vendoset lehte ne fruta,perime,mish per te maturn nivelin e nitrateve duke shkaktuar nje dem minimal ne ushqimin tuaj.
  • Bateri jetegjate Bateria e rikarikueshme 720mAh litiumi siguron deri ne 20 ore perdorimi. Kjo bateri mund te karikohet lehte me nje fish USB-je e cila vjen bashke me pajisjen.
  • Dizajn modern Pajisja ofrohet ne ngjyre te bardhe i mbyluar nga nje material lehtesisht i pastrueshem. Greentest 2 jo vetem qe ka nje dizajn modern dhe profesional por eshte gjithashtu shume praktive ne perdorim ditor.

Produkte te ngjashme

Porosisni produktin Greentest prej distributorit zyrtar te Amnez ne Shqiperi, FAVE Shpk. Mund te zgjidhni mes produkteve me cmim te arsyeshem dhe produkte me vecori te shumta. Cdo produkt garanton cilesin e testimit te ushqimit, i cili pasqyrohet nga 24 certifikata qe ky produkt ka

#

149

Greentest ECO 5 + Fish eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest ECO 5 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit si dhe peshkun.Per me teper, Greentest ECO 5 dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest ECO 5 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.