#

149

Greentest ECO 5 + Fish eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest ECO 5 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit si dhe peshkun.Per me teper, Greentest ECO 5 dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest ECO 5 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.

Porosit Greentest
+355696055055

Pershkrim i pajisjes

  • Portabel, kompakte dhe e lehte: Greentest ECO 5 eshte ndertuar me konceptin per te qene praktike. Pajisja eshte e vogel dhe mund te mbahet ne xhep ose ne cante duke ju ndjekur kudo.
  • E lehte ne perdorim: Greentest ECO 5 eshte i pajisur me nje ekran me ngjyra dhe nje menu shume te lehte ne perdorim. Pajisja zoteron nje aplikacion unik i cili arrin te masi cilesin e ushqimeve qe ju konsumoni si dhe radioaktivitetin ne ambientin qe rrethoheni.
  • Rezultat i sakte dhe i shpejte: Greentest ECO 5 teston nivelin e nitratit vetem ne 3 sekonda me nje shkalle gabimi me te vogel se 10%. Ne me pak se 10 sekonda Greentest ECO 5 arrin te japi nje rezultat te sakte per radioaktivitetin e ambientit rrethues.
  • Testimi behen ne 2 sonda Sonda dyfishe vendosen lehte ne fruta,perime,mish per te maturn nivelin e nitrateve duke shkaktuar nje dem minimal ne ushqimin tuaj. Nga ana tjeter mbani sondat pa levizur nen uj per te testuar fortesine e ujit duke percaktuar kualitetin dhe sigurine e ujit qe ju konsumoni.
  • Gjurmues radioaktiviteti Greentest ECO 5 perfshin brenda pajisjes nje tub inovative te quajtur 'Geiger-Müller' duke lejuar pajisjen te percaktoj saktesisht nivelin e ekspozimit radioaktiv ne ambientin qe ju ndodheni.
  • Bateri jetegjate Bateria e rikarikueshme 720mAh litiumi siguron deri ne 20 ore perdorimi. Kjo bateri mund te karikohet lehte me nje fish USB-je e cila vjen bashke me pajisjen.
  • Dizajn modern Pajisja ofrohet ne ngjyre te bardhe i mbyluar nga nje material lehtesisht i pastrueshem. Greentest ECO 5 jo vetem qe ka nje dizajn modern dhe profesional por eshte gjithashtu shume praktive ne perdorimin ditor.

Produkte te ngjashme

Porosisni produktin Greentest prej distributorit zyrtar te Amnez ne Shqiperi, FAVE Shpk. Mund te zgjidhni mes produkteve me cmim te arsyeshem dhe produkte me vecori te shumta. Cdo produkt garanton cilesin e testimit te ushqimit, i cili pasqyrohet nga 24 certifikata qe ky produkt ka

#

179

Greentest eco 6 eshte nje pajisje dixhitale per te testuar nivelin e nitrateve ne perimet,frutat dhe mishin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, pajisja inovative Greentest eco 6 identifikon nivelin e nitrateve ne 64 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit. Greentest eco 6 arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj eshte i sigurt per tu konsumuar.

#

119

Greentest mini ECO eshte nje pajisje 3 ne 1 ku perfshin testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin. E zhvilluar duke perdorur teknologjine e fundit ne testimin e nitrateve, fortesine e ujit si dhe radioaktivitetin, pajisja inovative Greentest mini ECO identifikon nivelin e nitrateve ne 60 fruta dhe perime qe konsumohen me teper gjithashtu tipet e mishit.Per me teper, Greentest mini ECO dallon fortesin e ujit ose e quajtur ndryshe si TDS (Total dissolved solids) si dhe radioaktivitetin e ambientit qe na rrethon duke na lajmeruar per ekspozime radioaktive ne nivele te rrezikshem. Greentest mini ECO arrin te analizoj per 3 sekonda nese ushqimi juaj, uji qe ju konsumoni apo ambienti qe rrethoheni eshte i rrezikshem per shendetin tuaj.