Pse Greentest?

Greentest eshte pajisje elektronike qe perdoret per te matur nivelin e nitratit ne frutat, perimet, mishin, peshkun etj. Matjet behen duke futur sonden metalike te aparatit ne nje pjese te ushqimit.

mbahet me vete

Mbahet me vete

Greentest eshte pajisje e vogel e cila mund te mbahet ne xhep, me bateri 720mAh e cila mban deri ne 20 ore. Pajisja eshte e karikueshme me kabull karikimi Android

e thjesht ne perdorim

E thjesht ne perdorim

Pajisja eshte shume e thjeshte ne perdorim, mjafton te vendosni sonden e pajisjes ne tulin e frutit dhe te zgjidhni frutin qe jeni duke testuar.

rezultati ne 3 sekonda

Rezultati ne 3 sekonda

Nuk duhet te dergoni ushqimin ne laborator dhe te prisni dite te tera per rezultatin e analizave. Rezultati me greentest eshte vetem 1 buton larg.

Nga se na mbron Greentest

Greentest eshte pajisje elektronike qe perdoret per te matur nivelin e nitratit ne frutat, perimet dhe mishin

Nitratet formojne nitrite ne trupin tone. keto nitrite shnderrohen me tej ne nitrosamina, te cilat jane te lidhura me forma te ndryshme te kancerit - ne menyre specifike me kanceret intenstinale (stomak, zorre e trashe etj)

Greentest ka treguar se eshte shume revolucionar. Eshte aparati i pare i llojit te vete: nuk ka aktualisht aparat tjeter testues te ushqimeve ne treg me te cilin konsumatoret ta perdorin ne menyre te sigurte ne shtepi per te testuar ushqimet per nitratet ose per lloje te tjera kimikatesh

Si funksionon Greentest?

Aparati shfrytezon percjellshmerine e frutave dhe perimeve si menyre per te matur nivelin e perqendrimit te nitratit. Matjet behen duke futur sonden metalike te aparatit ne nje pjese te ushqimit. percjellshmeria ndikohet nga niveli i nitratit - kjo e lejon aparatin qe te beje detektime inteligjente te nivelit te nitratit qe produkti permban.

3 Nivelet e nitratit

  • Jeshile - Produkti ka nivel nitrati te pranueshem dhe eshte i sigurte per tu konsumuar

  • E verdhe - Produkti nuk ka nivele ideale te permbajtjes se nitratit por nuk ekstremisht i demshem. Keto produkte duhet te konsumohen ne menyre te limituar.

  • E kuqe - Produkti ka nivel te rrezikshem te nitratit. Keto ushqime duhen shmangur sa me shume te jete e mundur.

Produktet tona

Porosisni produktin Greentest prej distributorit zyrtar te Amnez ne Shqiperi, FAVE Shpk. Mund te zgjidhni mes produkteve me cmim te arsyeshem dhe produkte me vecori te shumta. Cdo produkt garanton cilesin e testimit te ushqimit, i cili pasqyrohet nga 24 certifikata qe ky produkt ka

149

Greentest ECO 5 + Fish GREENTEST ECO 5 + FISH

119

Greentest mini ECO GREENTEST MINI ECO

179

Greentest mini ECO GREENTEST ECO 6

Postimet Tona

Jeni te shqetesuar rreth sigurise ushqimore, kerkoni keshilla si mund te mbroheni nga abuzuesit e pesticideve? Ndiqni postimet tona si te ushqehemi shendetshem

#

Si konsumatore, jemi mbingarkuar me informacione se cfare eshte e shendetshme dhe cfare nuk eshte, cfare duhet te hame dhe cfare nuk duhet...

#

Me ndihmën e aparatit Greentest ju mund të kontrolloni menjëherë përqëndrimin ekzakt të nitrateve në fruta dhe perime...

Certifikatat Nderkombetare

Njihuni me certifikimet e Greentest. Ne ofrojme zgjidhjen me te mire per kontrollin ushqimor.